Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!
Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!
A Cukorborsó egy rusztikus hangulatú családi étterem, varázslatos környezetben Pátyon, finom ételekkel és 60 fős terasszal. Balázs Attila, a Cukorborsó Kertvendéglő egyik tulajdonosa 5 éve áll az étterem élén.
Erdélyi származású, a vendéglátás iránti elköteleződését is otthonról, nagymamájától és édesanyjától örökölte.
Később végigjárta a vendéglátós létra minden lépcsőfokát, míg végül 2 üzlettársával megvalósíthatta saját álmát.
Nekem az első BGE élményem Rákóczi Feri barátomhoz köthető. Nála láttam először. Tudtam, hogy létezik, illetve más smokert már használtam előtte, de BGE-t még nem.
Nem is story, hanem élmény. Amikor teljesen önállóan megsütöttem benne az első pulled porkot. Utána 4 napig azt ettem és nem szívesen adtam belőle másnak! Kurva jó lett.
Igen szoktuk bent pulled porkot készíteni elsősorban, de leginkább kitelepüléseken készítünk benne burgereket és wrapokat.
Szegyes szendvics lesz, panuozzo-ban.
Nekem egyértelműen a pulled pork a kedvenc!
Burger, pulled pork. Ha Erdélyben szerzek medve húst, akkor megnézzük milyen benne! Lehet, hogy a Flavour Fairen is!
A Cukorborsó egy rusztikus hangulatú családi étterem, varázslatos környezetben Pátyon, finom ételekkel és 60 fős terasszal. Balázs Attila, a Cukorborsó Kertvendéglő egyik tulajdonosa 5 éve áll az étterem élén.
Erdélyi származású, a vendéglátás iránti elköteleződését is otthonról, nagymamájától és édesanyjától örökölte.
Később végigjárta a vendéglátós létra minden lépcsőfokát, míg végül 2 üzlettársával megvalósíthatta saját álmát.
Nekem az első BGE élményem Rákóczi Feri barátomhoz köthető. Nála láttam először. Tudtam, hogy létezik, illetve más smokert már használtam előtte, de BGE-t még nem.
Nem is story, hanem élmény. Amikor teljesen önállóan megsütöttem benne az első pulled porkot. Utána 4 napig azt ettem és nem szívesen adtam belőle másnak! Kurva jó lett.
Igen szoktuk bent pulled porkot készíteni elsősorban, de leginkább kitelepüléseken készítünk benne burgereket és wrapokat.
Szegyes szendvics lesz, panuozzo-ban.
Nekem egyértelműen a pulled pork a kedvenc!
Burger, pulled pork. Ha Erdélyben szerzek medve húst, akkor megnézzük milyen benne! Lehet, hogy a Flavour Fairen is!
Várunk a Flavour Fairen, jegyet pedig a gombra kattintva vásárolhatsz - csak elővételben!
Várunk a Flavour Fairen, jegyet pedig a gombra kattintva vásárolhatsz - csak elővételben!
Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét
Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét
Fehér és Társai Kft.
Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 276.
Tel: +36 1 4390063
Minden jog fenntartva – Fehér és Társai Kft.
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat: hello@greenegg.hu