Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!
Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!
Ellenállhatatlan illatok, sejtelmes fények és laza hangulat esténként a belváros szívében, a lenyűgöző panorámájú Március 15. téren. Idén májusban megérkezett a Kiosk EGGcelence grillterasz, amely megidézi a tengerparti nyaralások emlékeit.
A friss tengeri és szárazföldi alapanyagok szemeitek előtt kerülnek a jégágyról a grillre, hogy a Big Green Egg parazsa fölött fenomenális fogások készülhessenek.
Mindezek mellé a hazai borok és habzók java, külföldi pezsgőválogatás, laza koktélok, elegáns long drinkek, osztriga, hal, bárány, marha, ceviche, zöldségek, vagány small plate-ek, és flatbreadek.
Ugye milyen különleges? Most Kornélt kérdeztük:
A Big Green Egget először Ausztriában volt szerencsém használni, egy 2 Michelin-csillagos étteremben az XL méretű EGGen dolgoztunk. Ebben sütöttük a húsokat, halakat és néhány zöldséget is.
Nem is kedvenc storyként említeném meg, de nagyon jó érzés volt amikor elkezdtünk az EGGcellence-ben dolgozni a tojásokkal és először begyújtottuk őket a napsütésben. Öröm velük dolgozni.
A BABEL-ben a végső hőkezelés az őz és a gyöngytyúk ételnél az EGGben történik. A KIOSK EGGcellence grillteraszon pedig szinte minden 🙂
Még nem, a 2024-es étel pedig meglepetés lesz mindenkinek!
Nincs kedvenc ételem, mindent szeretek az EGGben készíteni, jelenleg a nyári zöldségek állnak a szívemhez leginkább közel.
Indirekt módon egy pastramit készítettünk, azonban ez még erősen próba fázisban van, a visszajelzések minden esetre bíztatok!
Ellenállhatatlan illatok, sejtelmes fények és laza hangulat esténként a belváros szívében, a lenyűgöző panorámájú Március 15. téren. Idén májusban megérkezett a Kiosk EGGcelence grillterasz, amely megidézi a tengerparti nyaralások emlékeit.
A friss tengeri és szárazföldi alapanyagok szemeitek előtt kerülnek a jégágyról a grillre, hogy a Big Green Egg parazsa fölött fenomenális fogások készülhessenek.
Mindezek mellé a hazai borok és habzók java, külföldi pezsgőválogatás, laza koktélok, elegáns long drinkek, osztriga, hal, bárány, marha, ceviche, zöldségek, vagány small plate-ek, és flatbreadek.
Ugye milyen különleges? Most Kornélt kérdeztük:
A Big Green Egget először Ausztriában volt szerencsém használni, egy 2 Michelin-csillagos étteremben az XL méretű EGGen dolgoztunk.
Ebben sütöttük a húsokat, halakat és néhány zöldséget is.
Nem is kedvenc storyként említeném meg, de nagyon jó érzés volt amikor elkezdtünk az EGGcellence-ben dolgozni a tojásokkal és először begyújtottuk őket a napsütésben. Öröm velük dolgozni.
A BABEL-ben a végső hőkezelés az őz és a gyöngytyúk ételnél az EGGben történik. A KIOSK EGGcellence grillteraszon pedig szinte minden 🙂
Még nem, a 2024-es étel pedig meglepetés lesz mindenkinek!
Nincs kedvenc ételem, mindent szeretek az EGGben készíteni, jelenleg a nyári zöldségek állnak a szívemhez leginkább közel.
Indirekt módon egy pastramit készítettünk, azonban ez még erősen próba fázisban van, a visszajelzések minden esetre bíztatok!
Ugye ott leszel?
Ugye ott leszel?
Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét
Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét
Fehér és Társai Kft.
Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 276.
Tel: +36 1 4390063
Minden jog fenntartva – Fehér és Társai Kft.
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat: hello@greenegg.hu