Big Green Egg Flavour Fair
az év kerti partija

Flavour Fair

az év kerti partija

Ismerd meg a Big Green Egg Flavour Fair éttermeit és séfjeit

Ismerd meg a Big Green Egg Flavour Fair éttermeit és séfjeit

Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!

Kikkel találkozhatsz? Minden héten bemutatunk nektek legalább egy, a 2024-es Flavour Fairen résztvevő éttermet!

Bemutatkozik Kaszás Kornél, a Michelin csillagos Babel és a Kiosk konyhafőnöke!

Bemutatkozik Kaszás Kornél, a Michelin csillagos Babel és a Kiosk konyhafőnöke!

Pár szó a Babel és a Kioskról:

Ellenállhatatlan illatok, sejtelmes fények és laza hangulat esténként a belváros szívében, a lenyűgöző panorámájú Március 15. téren. Idén májusban megérkezett a Kiosk EGGcelence grillterasz, amely megidézi a tengerparti nyaralások emlékeit.

A friss tengeri és szárazföldi alapanyagok szemeitek előtt kerülnek a jégágyról a grillre, hogy a Big Green Egg parazsa fölött fenomenális fogások készülhessenek.

Mindezek mellé a hazai borok és habzók java, külföldi pezsgőválogatás, laza koktélok, elegáns long drinkek, osztriga, hal, bárány, marha, ceviche, zöldségek, vagány small plate-ek, és flatbreadek. 

Ugye milyen különleges? Most Kornélt kérdeztük:

Mi az első Big Green Egghez kapcsolható élményed?

A Big Green Egget először Ausztriában volt szerencsém használni, egy 2 Michelin-csillagos étteremben az XL méretű EGGen dolgoztunk. Ebben sütöttük a húsokat, halakat és néhány zöldséget is. 

Kedvenc Big Green Egg sztorid?

Nem is kedvenc storyként említeném meg, de nagyon jó érzés volt amikor elkezdtünk az EGGcellence-ben dolgozni a tojásokkal és először begyújtottuk őket a napsütésben. Öröm velük dolgozni. 

Használod az étteremben is az Egget? Ha igen, mire?

A BABEL-ben a végső hőkezelés az őz és a gyöngytyúk ételnél az EGGben történik. A KIOSK EGGcellence grillteraszon pedig szinte minden 🙂

Voltál már Flavour Fairen? Mivel készülsz a 2024-es kerti partira?

Még nem, a 2024-es étel pedig meglepetés lesz mindenkinek!

Kedvenc bbq vagy grill ételed?

Nincs kedvenc ételem, mindent szeretek az EGGben készíteni, jelenleg a nyári zöldségek állnak a szívemhez leginkább közel. 

Mi volt a legutóbbi étel, amit Big Green Eggen készítettél?

Indirekt módon egy pastramit készítettünk, azonban ez még erősen próba fázisban van, a visszajelzések minden esetre bíztatok!

Pár szó a Babel és a Kioskról:

Ellenállhatatlan illatok, sejtelmes fények és laza hangulat esténként a belváros szívében, a lenyűgöző panorámájú Március 15. téren. Idén májusban megérkezett a Kiosk EGGcelence grillterasz, amely megidézi a tengerparti nyaralások emlékeit.

A friss tengeri és szárazföldi alapanyagok szemeitek előtt kerülnek a jégágyról a grillre, hogy a Big Green Egg parazsa fölött fenomenális fogások készülhessenek.

Mindezek mellé a hazai borok és habzók java, külföldi pezsgőválogatás, laza koktélok, elegáns long drinkek, osztriga, hal, bárány, marha, ceviche, zöldségek, vagány small plate-ek, és flatbreadek.

Ugye milyen különleges? Most Kornélt kérdeztük:

Mi az első Big Green Egghez kapcsolható élményed?

A Big Green Egget először Ausztriában volt szerencsém használni, egy 2 Michelin-csillagos étteremben az XL méretű EGGen dolgoztunk.

Ebben sütöttük a húsokat, halakat és néhány zöldséget is.

Kedvenc Big Green Egg sztorid?

Nem is kedvenc storyként említeném meg, de nagyon jó érzés volt amikor elkezdtünk az EGGcellence-ben dolgozni a tojásokkal és először begyújtottuk őket a napsütésben. Öröm velük dolgozni.

Használod az étteremben is az Egget? Ha igen, mire?

A BABEL-ben a végső hőkezelés az őz és a gyöngytyúk ételnél az EGGben történik. A KIOSK EGGcellence grillteraszon pedig szinte minden 🙂

Voltál már Flavour Fairen? Mivel készülsz a 2024-es kerti partira?

Még nem, a 2024-es étel pedig meglepetés lesz mindenkinek!

Kedvenc bbq vagy grill ételed?

Nincs kedvenc ételem, mindent szeretek az EGGben készíteni, jelenleg a nyári zöldségek állnak a szívemhez leginkább közel.

Mi volt a legutóbbi étel, amit Big Green Eggen készítettél?

Indirekt módon egy pastramit készítettünk, azonban ez még erősen próba fázisban van, a visszajelzések minden esetre bíztatok!

A Michelin-csillagos Babel séfjének szakmai felügyelete mellett érkezik idén először  a Babel és Kiosk csapata hozzátok a Flavour Fairre, hogy a ti ízlelőbimbóitokat is elkápráztassák! 

Ugye ott leszel?

A Michelin-csillagos Babel séfjének szakmai felügyelete mellett érkezik idén először  a Babel és Kiosk csapata hozzátok a Flavour Fairre, hogy a ti ízlelőbimbóitokat is elkápráztassák! 

Ugye ott leszel?

Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét

Mi az a Flavour Fair? Kattints ide!
Mikor? 2024. szeptember 22. vasárnap
Hol? Pál-völgyi barlang előtti rét

Fehér és Társai Kft.
Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 276.
Tel: +36 1 4390063

Minden jog fenntartva – Fehér és Társai Kft.
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat: hello@greenegg.hu